Online cursus 'Yoga(-filosofie) voor beginners'

Maak kennis met verschillende vormen van yoga én de filosofie áchter yoga. Ontdek hoe yoga op en van de mat áf je helpen dichter bij jezelf te blijven en keuzes te maken die bij jou passen. Zonder ervaring, in je eigen tempo en in je eigen omgeving. 

Wil je graag yoga ontdekken, maar...

Meld je dan aan voor mijn online cursus ‘Yoga(filosofie) voor beginners’! In deze cursus leer je verschillende vormen van yoga, ontdek je de verschillen er tussen, leer je meer over de filosofie áchter yoga en hoe deze je ondersteunt om dicht bij jezelf te blijven, maak je kennis met ademhalingstechnieken én kun je ervaren wat yoga voor je kan betekenen. Op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Naast verschillende (video) yogalessen, vertel ik je graag meer over hoe yoga 12 jaar geleden in mijn leven terecht kwam, welke reis ik persoonlijk gegaan ben en hoe ik als yogadocent tegen de verschillende vormen van yoga aan kijk. Op een nuchtere manier en met de nodige humor! Zodat jij aan het einde van de cursus weet óf, en zo ja wélke vorm van, yoga het beste bij je past en hoe je de eeuwenoude yogafilosofie vandaag al in de praktijk kunt brengen, zodat je keuzes maakt die bij jóu passen. 

Deze cursus is binnenkort online te volgen. De wachtlijst is geopend!

Veelgestelde vragen

Nee. Voor deze cursus hoef je geen ervaring te hebben met yoga. Mocht je wel wat ervaring hebben, maar vooral nieuwsgierig zijn naar andere yoga vormen én wat yoga van de mat af voor je kan betekenen, is deze cursus ook passend voor je.

Deze cursus is vanuit huis te volgen, in je eigen tempo en je eigen tijd. De cursus bestaat voornamelijk uit video materiaal, waar je, na betaling, toegang tot krijgt via jouw persoonlijke leeromgeving in de Yogabubbel Academie.

Deze cursus bevat 4 verschillende yoga lessen van elk 45-60 minuten. Daarnaast bevat de cursus aanvullend een uitgebreide video les van 45 minuten over yoga filosofie en een video les van 30 minuten over ademhaling (pranayama). Tot slot is er nog een bonus video waarin ik in 30 minuten meer vertel over wat yoga van de mat áf voor mij betekent.

Naast wat tijd ;-), een laptop of tablet, een (yoga-)matje en comfortabel zittende kleding.

Deze cursus kost eenmalig 57 euro. Daarmee krijg je toegang tot al het lesmateriaal, in je persoonlijke leeromgeving en de toegang blijft beschikbaar zo lang deze cursus bestaat.