Hey!

Welkom bij de online academie van Yogabubbel. Mijn naam is Wendy en ik ben de oprichter van Yogabubbel. Een bedrijf waar ik als yogadocent oorspronkelijk yoga en mindfulness events en -weekenden mee organiseer, op prachtige plekken in de Nederlandse natuur. Mijn doel? Jou te laten ervaren hoe yoga op en van de mat áf ondersteunt bij het maken van juiste keuzes en een voor jou fijn, rijk leven. De Yogabubbel Academie is een prachtige aanvulling op mijn fysieke events, waarmee ik nóg meer mensen kan bereiken. 

Tijdens zowel mijn yoga en mindfulness events als ook in mijn online cursussen, combineer ik mijn professionele ervaring met mijn persoonlijke ervaringen. Ik deel veel, gebruik praktische voorbeelden en ben nuchter in mijn aanpak. Of het nu gaat om kennismaken met yoga als bewegingsvorm, mindfulness, yogafilosofie óf thema’s als de kracht van je gedachtes en meditatie. Ik vind het belangrijk informatie en ervaringen te delen, zodat deelnemers hun eigen visie kunnen vormen en er uit kunnen halen wat voor hén werkt. Om steeds betere, bij jou passende keuzes te maken, volmondig ‘ja’ én ‘nee’ te leren zeggen en uiteindelijke steeds dichterbij jouw allermooiste droomleven te komen. Uit eigen ervaring weet ik dat dat binnen handbereik ligt en dat je eigen impact enorm is!

Lijkt het je leuk met mij te werken? Superleuk! Neem dan een kijkje bij één van mijn online cursussen. Ik kijk naar je uit!